VALMENNUKSET

32

POWER

POWER-verkkovalmennus on erityisesti perinteisten voimanostoliikkeiden vahvistamiseen suunniteltu valmennuskokonaisuus, jolla saadaan kyykky penkki ja maastaveto kulkemaan!

k&e11

MUSCLE

MUSCLE -verkkovalmennus on lihasmassan kasvatukseen tähtäävä valmennuskokonaisuus, jolla saadaan kädet kasvamaan ja pakarat pumppiin!

kvperformance49

KOTITREENIT

KOTITREENIT-treeniohjelmapaketti on lihasmassan kasvatukseen ja ylläpitoon tarkoitetu kotitreeniohjelmointimalli. Et tarvitse kuntosalia hyvään treeniin!

Nimetön suunn.malli (1)

ULKOTREENIT

ULKOTREENIT – treeniohjelma on erityisesti voimantuottonopeuden kehittämiseen suunniteltu treeniohjelma, jolla saadaan sprintti kulkemaan sekä hyppykorkeus nousemaan!

ULKOTREENIT (1)

PAKETIT

Kaipaatko monipuolisempaa liikkumista, kuin yksittäisillä treeniohjelmilla on tarjota? Silloin voit ostaa treeniohjelmapaketin, jolla treenaat niin kotona, ulkona kuin salillakin!

kalejaeetu44

YKSILÖ

Paljon treenikokemusta, loukkaantumisia tai maksimaalisten tulosten jano? Silloin yksilövalmennus on sinulle. Yksilövalmennuksessani saat juuri sinulle suunniteltuja treeniohjelmia, ohjausta sekä tukea juuri sinun tarpeisiisi!

MUSCLE

MUSCLE -verkkovalmennus on lihasmassan kasvatukseen tähtäävä valmennuskokonaisuus, jolla saadaan kädet kasvamaan ja pakarat pumppiin!

POWER

POWER -verkkovalmennus on erityisesti perinteisten voimanostoliikkeiden vahvistamiseen suunniteltu valmennuskokonaisuus, jolla saadaan kyykky, penkki ja maastaveto kulkemaan!

KYSYTTÄVÄÄ VALMENNUKSISTA? LAITA MINULLE VIESTIÄ